hypovak

We willen u graag op de hoogte brengen van een aankomend evenement dat van invloed zal zijn op onze bereikbaarheid. Op 5 oktober 2023 zullen we aanwezig zijn op de Hypovak, een toonaangevende bijeenkomst voor professionals in de financiële dienstverlening.

Dit evenement biedt ons de kans om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de financiële sector, innovatieve oplossingen te verkennen en waardevolle inzichten te verwerven die we kunnen toepassen om u beter van dienst te zijn.

Als gevolg van onze deelname aan de Hypovak zal ons kantoor op 5 oktober 2023 verminderd bereikbaar zijn. We zullen er alles aan doen om eventuele dringende vragen of zaken die zich op die dag voordoen, zo snel mogelijk te behandelen zodra we weer beschikbaar zijn.

Wij danken u voor uw begrip en uw voortdurende vertrouwen in Roso Financiële Diensten. We streven ernaar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en kijken ernaar uit om u na ons bezoek aan de Hypovak nog beter van dienst te zijn.

Mocht u voorafgaand aan ons evenement vragen hebben of specifieke verzoeken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in